|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Migach

| Naslov: Džepni vodič čet stu 17, 2011 7:14 pm | |
| Evo napravio sam za Sk jedan džepni vodič sa osnovnim stvarima koji tiskom ide na A4 format. Našao sam dosta primjera na netu, pa ono, zašto nebi tak nešto sastavio. Obuhvatio sam neka osnovna područja preživljavanja - Voda, Vatra, Hrana, Sklonište , te sam dodao još i Čvorove i Osnove prve pomoći. Naravno da bude još nadopuna i popravljanja tog vodiča, ali ugrubo to je moj novi dodatak u kit. Sljedeće što mi je u planu ide u razradu isto tak na A4 formatu obostrano slike i ljekovita primjena biljaka..Pa se nek nađe ako zatreba. Slike s terena stižu naknadno , pa da vidite stvari omjer veličina . Svi komentari dobrodošli =)   |
|
 | |
K3P

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 17, 2011 9:59 pm | |
| je**no lik, to je trebalo, meni osobno dio s čvorovima, al i prva pomoc, nice, mislim da ce se ovo svakom svidjet! svaka cast na trudu! ovom treba proširit prodaju! |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 17, 2011 10:04 pm | |
| |
|
 | |
K3P

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 17, 2011 10:16 pm | |
| ak nebu napuhana cijena |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 17, 2011 10:18 pm | |
| http://www.scribd.com/doc/73056513/Survivor-Pocket-Guide
free pdf ako trebaš =) za sad su besplatne te stvari..recesija je , i Božić se bliži, pa za sve kolege koje vole prirodu tu ide na net pa si nek svatko isprinta to =)
Uskoro slijedi i dio s biljkama s našeg kraja. |
|
 | |
K3P

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 17, 2011 10:21 pm | |
| opa, hvala hvala hehehehehhee, sad osjecam potrebu da i ja neki uranjeni bozicni poklon pridodam! morat cu razmislit dobro ahhahahahah, malo kasnije pomno to proucim pa skritiziram il pohvalim, al mislim da cu pohvalit!  |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 17, 2011 10:22 pm | |
| hehe...prouči samo, svaka kritika dobrodošla , da se može i popraviti. |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič uto stu 22, 2011 12:26 pm | |
| http://www.scribd.com/doc/73355305/Survivor-Pocket-Guide-2-0 Završna verzija =)  |
|
 | |
Strider

| Naslov: Re: Džepni vodič uto stu 22, 2011 10:15 pm | |
| |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič uto stu 22, 2011 10:22 pm | |
| Možda si ga neko i isprinta =) |
|
 | |
Strider

| Naslov: Re: Džepni vodič uto stu 22, 2011 10:54 pm | |
| |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič uto stu 22, 2011 10:55 pm | |
| Onda mogu krenuti u regionalnu distribuciju =) |
|
 | |
Wild Wolf

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 24, 2011 10:43 pm | |
| Super ideja Migach,mogao bi još dodati nešto o izradi nekog primitivnog oružja,npr. luk i strijela ili praćka....  Uza zamke se po meni najbolje nadovezuje praćka... |
|
 | |
Migach

| Naslov: Re: Džepni vodič čet stu 24, 2011 10:46 pm | |
| Wolf, ovo je osnovno što treba, sad nadalje se može raditi samo dodatke ovom vodiču, jer tu se više nema kam nikaj pisati...ja planiram napraviti još nekoliko serija ovog vodiča onak o osnovama , pa bum videl kak se bude kaj uklopilo, ali naravno, ako ima neko drugi volje raditi ovak nešto, može =) |
|
 | |
K3P

| Naslov: Re: Džepni vodič pet sij 20, 2012 12:46 pm | |
| i jos fino ak mi radi printer, odma idem i ovak nes probat http://www.youtube.com/watch?v=P2b6oGFRYxY |
|
 | |
|