| svi 2012 | | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Calendar |
|
| | |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
mariobab

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema pon sij 30, 2012 8:21 pm | |
| A vidiš ona koju si meni dao još radi iako je bila stara-nosio sam je ove godine kada smo rušili šumu-alat za motorku i bruseve za sjekiru. |
|  | | PJER

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema pon sij 30, 2012 8:25 pm | |
| Da platno je bilo katastrofa,ali danas se stvarno može pronaći i kvalitetnog platna.Kada bolje razmislim Antune dao si mi odličnu ideju.Moram pogledati koliko mi je platna preostalo od predšatora za kamp kućicu.Tvrdo je i izdržlivo i bio bi odličan materijal za izradu torbe |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema pon sij 30, 2012 8:27 pm | |
| ja dilam platno =) hehe ako ga najdem..hehe |
|  | | mariobab

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema pon sij 30, 2012 8:30 pm | |
| Vjerujem da se negdje može naći od ti nosila, poljski kreveta toga-bilo je nekada toga i na Hrelću |
|  | | antun

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema pon sij 30, 2012 8:36 pm | |
| O da, platno od pedšatora je odlično, ako je prihvatljive boje. Koliko se sječam kad sam bio klinac poljaci su na sesvetskom sajmu dilali takve stvari i večinom su bili narančaste boje. E sad se pojavi ti stim u šumi. Živine bi pokreple od smijeha |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema pet vel 10, 2012 11:41 pm | |
| Evo, dobio nove pridošlice pošto je Mora otišla, pa da ih predstavim.. Moja trenutno najdraža marka noževa moram priznati zbog financija je Morakvin. Noževi su im stvarno na razini zadatka koje meni trebaju u šumi. Mora classic No.1 - dugo sam se kockal za nju, ali sam ju odlučil uzeti na kraju s hitnom zadaćom da moram malo dršku preurediti da dobije malo gripa jer je dost skliska i lake može doći do krvi.  Morakniv® Companion MG - Odličan nož, po meni bit će dobar nasljednik meni bivše More 2000, drška mi je super.  Elan EL-04 - folder iz Kine - predivan folder s micartom na dršci, kad sam ga vidio tu na forumu jednostavno sam ga morao naručiti, čelik solidan koliko sam čitao, za sve zadatke koji su kao namjenjeni folderima mislim da će me dugo služiti.  I jedna zajednička :  Ovih dana ću ih malo i testirati u prirodi , pa vam javim dojmove uz neku novu reportažu sa malo kobasica i sličnih proizvoda. Lijepo pozdrav ekipa :(chinchin): |
|  | | Strider

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema sub vel 11, 2012 12:29 pm | |
| Lijepo, volim jednostavnost Mora. Foldere ne volim. Niti baš znam o njima puno, jer ih ne volim, začarani krug  Osim starinskih lockback-a i friction foldera. U ponedjeljak si naručujem s replikarta onaj crooked nož za žlice i zdjele, dosadno mi je doma. |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema sri vel 15, 2012 2:28 pm | |
| Evo da nastavimo dalje, makar se u zadnje vrijeme sve dost vrti oko opreme a ništa o šetnjama, ovaj tjedan bi se to trebalo promjeniti =) Pa evo malo o opremi još..hehe, evo, jučer dobio paket sa kartušom koja mi treba zbog navoja za moje kuhalo koje sam naručil s DX-a. Pa se evo složio mali kit za neke jednodnevne šetnje pri kojima se nebi ni palila vatra, a da se može skuhati čaj, napraviti neki topli obrok ili tome slično. O kuhalu ne mogu puno pisati jer ni sam ne znam skoro ništa o njemu, na prvi pogled meni je u redu.    Također kartuša fenomenalno pristaje u ovaj Esbit komplet tako da si uštedim dosta prostora.  A kuhalo je stvarno malih dimenzija, tako da ga mogu staviti i u džep =)  A sad još jedna zanimljiva stvarčica. Danas malo lutal po dućanima i otišel u OBI i naišel na dost meni dobrih stvari. Evo jedne od njih.   Stvarno mi se OBI sviđa kao neka destinacija za kupovanje, a mislim da je sljedeće na redu zaštitne rukavice, imaju dost dobar izbor, čak mislim da i dobre kvalitete za rad =) Evo toliko za sad . |
|  | | antun

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema sri vel 15, 2012 8:48 pm | |
| E, Migach! Još malo i morat češ kamion kupiti Ja imam takvu lopatu američku. napravljena je od duralalumiija. Vrlo je lagana i jako črvsta. |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema sri vel 15, 2012 8:50 pm | |
| hahahhaha..ma nebum, nema toga ipak tak puno =) hehe ono kaj je viška se proda lako..ja nemam pojma od čega je ova..neki čelik..a sad kakav vidjet ćemo, ali za lakše radove je dobra =) |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema sub vel 18, 2012 5:25 pm | |
| Evo mislim da je dosta bilo sad postova o opremi, sad jedna mala reportažica o kakti malom izletu. Nisam puno slikal,pa neću raditi neku cjelovitu reportažu, nego ovak malo samo da vidite =)  Jedna brza improvizirana pila dobro poslužila.   Moja malenkost palim vatru na stari dobar način s upaljačem i kockom za potpalu.  Izvedba gamaša s 2 vreće za smeće.. za silu dobro poslužile =)  A sad razlog zbog kojeg smo išli, ono kaj se nemre samo tak zamjeniti s bilo čim. Jeger i špek =) Ožeži =)  Evo, malo se maknuti od svega i otići u šumu, uživati na svježem zraku, družiti se s kolegama je ono čemu trebamo svi težiti. Lijep pozdrav do sljedećeg izleta =) |
|  | | mariobab

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema uto vel 21, 2012 5:16 pm | |
| Upaljač i kocka za potpalu? Strašno. Ako je Hepo kocka-zasmrdi cijelu torbu. Lijepo. |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema uto vel 21, 2012 5:26 pm | |
| hehehe..obična kocka za potpalu..bila je u džepu..jer ovo je istina da se zasmrdi sve =) hehe |
|  | | Migach

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema sub vel 25, 2012 10:29 pm | |
| Evo nas opet na ovaj divni sunčani dan 25.02.  hehe..zaputili se mi malo udahnuti sviježeg zraka i uživati u poslasticama novog člana tima..dao Bog da ih bude još dosta =) hehe Inače, temperatura na suncu ako je vjerovati satu bila je 27 stupnjeva :O  Ovu slike ne treba opisivati =)  novi član tima  Polako se sprema =)   ..pa evo, moj fire kit =)   Da ne ispadne da samo jedemo jako evo i nešto s čim smo se danas zezali da tako kaže, vježbanje bow drilla. Sve je super prošlo, i luk i baza i drill i dobili žar i sve ,ali zahebali smo kod gnijezda i to je ono kaj moramo sljedeći put se više potruditi i potrošiti više vremena da se dobro gnijezdo napravi da se može žar primiti.    Još smo pokušali napraviti luk , ali su neke stvari pošle po zlu , tako da to ostaje za sljedeći put da se napravi i naravno, opet vježbanje bow drilla da sve bude kak treba. I jedan mali savjet .. ako mislite paliti vatru na taj način, napravite dobro gnijezdo i vježbajte kondicijski malo negdje jer treba dosta energije za tak nešto. Evo , nadam se da vam se dopada =) :(chinchin): |
|  | | ante5555

| Naslov: Re: Moje šetnje+oprema ned vel 26, 2012 10:34 am | |
| sta reci osim odlicno ,a spiza 5+ |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |