| | Forum preživljavanja-Dravantura 2011 | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Admin Admin

| Naslov: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 pet sij 21, 2011 8:35 am | |
| Vuk i ove godine organizira Dravanturu. Svo zainteresirani mogu saznati više na njegovom matičnom forumu. OVDJE |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 sub sij 22, 2011 7:02 pm | |
| Ja se zahvaljujem na objavi linka..tako da netrebam pisati na više mjesta .. Ali to ne znači da ako ima pitanja vezanih za taj susret da neču i tu odgovarati.. Posebno mi bude drago da kao iskusni bushcrafteri dođete na taj susret .. i svojim sudjelovanjem u radionicama doprinesete kvaliteti samog susreta.. o detaljima i idejama još ima vremena da se dogovorimo.. Ja bi molio samo malo pomoći oko karte .. tako da se točno odredi lokacija kampa.. sutra budem poslikao na zemljopisnoj karti pa se tako usporedi sa kartom sa googlea..  |
|
 | |
antun

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 sub sij 22, 2011 9:29 pm | |
| Veselim se dolasku i konačnom upoznavanju |
|
 | |
mariobab

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 sub sij 22, 2011 10:34 pm | |
| Ma imamo mi iskusnog kartografa-Antuna, stalno mi šalje neke koordinate, rado ćemo učestvovati. |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 ned sij 23, 2011 5:04 pm | |
| Evo antune..lociraj kamenčić na karti ..što je lokacija kampa...  |
|
 | |
antun

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 ned sij 23, 2011 6:44 pm | |
|  evo dečki |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 ned sij 23, 2011 6:59 pm | |
| Da tu ... Ako ti nije teško možeš i postati na drugi forum.. |
|
 | |
mariobab

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 ned sij 23, 2011 7:57 pm | |
| Antune, negdje ti je kursor bio drugdje, kada upišem donje koordinate -piše se u formatu (46.203332, 16.205737), baca me bliže Novom Marofu. Daj ispravne koordinate prije nego staviš na drugi forum, za one s GPSom. |
|
 | |
antun

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 pon sij 24, 2011 7:46 pm | |
| Vučko ako ti možemo još kako pomoč tu smo... |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 uto sij 25, 2011 7:16 pm | |
| Hvala ..računam na vas.. Kad se postavi mjesto lokacije odmah tema dobiva na zanimanju lokalnih članova.. te zanimanje za akciju svakim danom raste... |
|
 | |
antun

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 uto sij 25, 2011 7:22 pm | |
| |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 uto sij 25, 2011 7:22 pm | |
| Ima puno slika i objašnjenja za forum ali ljudi jednostavno ne stignem .. Ove zime pripremam nekoliko pravih poučnih reportaža .. što ču postati tu na forum ..obaveze i djeca i ne stignem.. ali bude .. |
|
 | |
antun

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 uto sij 25, 2011 9:25 pm | |
| Oooooooo vjeruj mi znam kako ti je... Borna je 5g, a kčer tinejdjerk za popizdit Nego kad bu se znalo nekaj više o tematici ovogodišnje Dravanture? |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 sri sij 26, 2011 6:36 am | |
| Od nedjelje kreću prvi ozbiljniji sastanci ...tematika se več sad može jasno napisati ..bushcraft...samo sad trebamo prilagoditi radionice da bude što zanimljivije ..a večeri uz vatru prilagoditi mladima ... |
|
 | |
vuk

| Naslov: Re: Forum preživljavanja-Dravantura 2011 pon sij 31, 2011 7:31 pm | |
| jučer smo dogovorili datum ....
24 - 26 . lipnja 2011
Marija sam predložio za voditelja bushcraft radionice.. |
|
 | |
| | Forum preživljavanja-Dravantura 2011 | |
|